25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 roku tzw. RODO.
Nowe prawo nakłada na nas obowiązek uzyskania Twojej zgody na przetwarzanie przez nas danych osobowych w plikach cookies
Oświadczam, iż zapoznałem sie z Polityką prywatności i zgadzam się na zapisywanie i przechowywanie w mojej przeglądarce internetowej tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie
zaszyfrowanych w nich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania z innych stron internetowych, serwisów oraz parametrów zapisywanych
w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez zambrow.org, oraz
ZAUFANYCH PARTNERÓW.
Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono
MARKOMP z siedzibą w Zambrów 18-300 , Bema 2B
Cele przetwarzania danych
1.marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
2.świadczenie usług drogą elektroniczną
3.dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
4.wykrywanie botów i nadużyć w usługach
5.pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)
Podstawy prawne przetwarzania danych
1.marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
2.świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
3.pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych
Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym podmioty
ZAUFANI PARTNERZY,
agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.
Prawa osoby, której dane dotyczą
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą.
Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w
"Polityce prywatności"
jaki rachunek?
odpowiedz cytujPewnie znowu oczekujesz na CUD.
Dwa
pytania dla czerwonego tow. kondomity XYZ.
Jakie
są podstawowe, fundamentalne założenia
formy komuny, nie
socjalizmu?
Które
społeczeństwo zorganizowane, miało
taką formę funkcjonowania
?
Na
trzecie ja odpowiedziałem, na drugie było kilka podpowiedzi
odpowiedz cytuj
Rachunek z datą 14 czerwca 2018 r.
odpowiedz cytujopiewa na kwotę 1 mln 580 tys. złotych
tylko że nie jest ten para dokument podstawą do wypłaty kasy jak twierdzi np poseł Jakubiak niewątpliwie ekspert w tym temacie, a i wat zdaje się nie został odprowadzony, donosiciel nie wystąpił o jego uregulowanie do sądu, a wycena prac jaką wykonał opiewa na około 100 000 PLN
A obecnie donosiciel nie pojawia się na wezwania prokuratury
Poszkodowany zeznał pod przysiegą, że Kim Dzong Kaczo trzymał hajs w łapie. Co do Vatu- to nie wiadomo, czy odprowadził, czy nie, jak nie odprowadził to go ścignie ta pani z urzedu skarbowego, co to chciała obuć mechanika samochodowego na żarówkę.
odpowiedz cytujdlatego to jest pomówienie donosiciel nie wie komu wręczył kopertę ma amnezję i donosiciel unika teraz prokuratora, a fałszywy donos do prokuratury to przestępstwo
odpowiedz cytujKondomito, xyz.masz dzisiaj ostatnią szansę na odpowiedż na 2 pytania.
Dwa
pytania dla czerwonego tow. kondomity XYZ.
Jakie
są podstawowe, fundamentalne założenia
formy komuny, nie
socjalizmu?
Które
społeczeństwo zorganizowane, miało
taką formę funkcjonowania
?
Na
trzecie ja odpowiedziałem, na drugie było kilka podpowiedzi
odpowiedz cytuj
a te pytania to jaki mają związek z tym że donosiciel nie stawia się w prokuraturze
odpowiedz cytujTe pytania mają taki związek, że od 2 lat nie stawiasz się z odpowiedzią?
odpowiedz cytuja skąd mam wiedzieć o co tobie chodzi jak sama nie wiesz
odpowiedz cytujDla ścisłości sam.Pinokio xyz.Sprawa jest jasna- a ty nie masz zielonego pojęcia i rznieszsz głupa.
odpowiedz cytuj