25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 roku tzw. RODO.
Nowe prawo nakłada na nas obowiązek uzyskania Twojej zgody na przetwarzanie przez nas danych osobowych w plikach cookies
Oświadczam, iż zapoznałem sie z Polityką prywatności i zgadzam się na zapisywanie i przechowywanie w mojej przeglądarce internetowej tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie
zaszyfrowanych w nich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania z innych stron internetowych, serwisów oraz parametrów zapisywanych
w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez zambrow.org, oraz
ZAUFANYCH PARTNERÓW.
Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono
MARKOMP z siedzibą w Zambrów 18-300 , Bema 2B
Cele przetwarzania danych
1.marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
2.świadczenie usług drogą elektroniczną
3.dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
4.wykrywanie botów i nadużyć w usługach
5.pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)
Podstawy prawne przetwarzania danych
1.marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
2.świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
3.pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych
Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym podmioty
ZAUFANI PARTNERZY,
agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.
Prawa osoby, której dane dotyczą
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą.
Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w
"Polityce prywatności"
Kolorowy baloniku xyz.Oczywiście, zę ONR, MW, DIS, pisiu są jak najbardziej ugrupowaniami pro faszystowskimi. Bo wszystkich by zlikwidowali, zostali by sami - wtedy by nie mieli przeszkód w samo podziwianiu siebie. Resztę by zlikwidowali i mogli się nawzajem słuhać bez przeszkód. tworzyć swoje prawa - aby się nawzajem póżniej zwalczać , tak jak SA i SS.
odpowiedz cytujfaktem jest np to że wadza warszawska wydając kartę LGBTiP powołała się w niej na tzw. standardy światowej organizacji zdrowia a opracowane pewnie przez stado zboków nie czytając ich, ale czego spodziewać się po uczniu Geremka czytać nie potrafi a jak by nawet przeczytał to nie zrozumie , Bufetowa Czaskowski zamiast zająć się tym czym powinna zajmować się wadza miejska czyli sprzątaniem ulic prubuje popsuś szkołę
odpowiedz cytujKolorowy baloniku xyz.Aż strach pomyśleć, że wcale nie umiesz czytać.Boję się ciebie nadepnąć, bo gvówno przylepi się do buta i będzie ciągły smród.Ha,ha,Hi,hi.
odpowiedz cytujjakoś nie widać zachwytu w społeczeństwie dziełem Czaskowskiego
odpowiedz cytujCo mnie obchodzi czyjes dzieło czerwony bęcwale xyz.Mnie obchodzi odpowiedż na pytanie- przypomnę ci, bo jażnię masz rozszczepioną i nie pamiętasz.
Jedno
pytanie dla kolorowego tow. balonika XYZ.
II.
Które społeczeństwo zorganizowane, miało
taką formę
funkcjonowania ?
Na
trzecie ja odpowiedziałem, na drugie też.
Ha,ha,Hi,hi.
odpowiedz cytuj
Kolorowy baloniku xyz.Oczywiście, zę ONR, MW, DIS, pisiu są jak najbardziej ugrupowaniami pro faszystowskimi. Bo wszystkich by zlikwidowali, zostali by sami - wtedy by nie mieli przeszkód w samo podziwianiu siebie. Resztę by zlikwidowali i mogli się nawzajem słuhać bez przeszkód. tworzyć swoje prawa - aby się nawzajem póżniej zwalczać , tak jak SA i SS.
odpowiedz cytujrojenia durnia i niedouka
odpowiedz cytujrojenia durnia i niedouka idioty
Teczowy baloniku, gdzie ci wykupić pizzę. Wyrażnie masz rozdwojenie jażni.Ty nie jesteś durniem, tylko ciężko chorym człowiekiem na nienawiść.Szturmowcy spod znaku ugrupowań faszystowskich wprowadzili cię w świad brunatno-czarny.
odpowiedz cytujKolorowy baloniku xyz.Oczywiście, zę ONR, MW, DIS, pisiu są jak najbardziej ugrupowaniami pro faszystowskimi. Bo wszystkich by zlikwidowali, zostali by sami - wtedy by nie mieli przeszkód w samo podziwianiu siebie. Resztę by zlikwidowali i mogli się nawzajem słuhać bez przeszkód. tworzyć swoje prawa - aby się nawzajem póżniej zwalczać , tak jak SA i SS.
odpowiedz cytujrojenia durnia i niedouka idioty do brunatnych najbliżej jest Bierdoniowcom czy POKOmunie i femi-nazistkom