25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 roku tzw. RODO.
Nowe prawo nakłada na nas obowiązek uzyskania Twojej zgody na przetwarzanie przez nas danych osobowych w plikach cookies
Oświadczam, iż zapoznałem sie z Polityką prywatności i zgadzam się na zapisywanie i przechowywanie w mojej przeglądarce internetowej tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie
zaszyfrowanych w nich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania z innych stron internetowych, serwisów oraz parametrów zapisywanych
w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez zambrow.org, oraz
ZAUFANYCH PARTNERÓW.
Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono
MARKOMP z siedzibą w Zambrów 18-300 , Bema 2B
Cele przetwarzania danych
1.marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
2.świadczenie usług drogą elektroniczną
3.dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
4.wykrywanie botów i nadużyć w usługach
5.pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)
Podstawy prawne przetwarzania danych
1.marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
2.świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
3.pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych
Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym podmioty
ZAUFANI PARTNERZY,
agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.
Prawa osoby, której dane dotyczą
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą.
Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w
"Polityce prywatności"
ok godz 21.40 TVP INFO podało informację że ten atak to wina Platformy Obywatelskiej,ludzie puknijcie się w banię i ochłońcie, nie wpuściliście do nas arabów ok, wybiją nas pisowcy nożami ...
odpowiedz cytujMasz rację nasz rodzimy pislam może być bardziej niebezpieczny od tego arabskiego.
odpowiedz cytujorganizator imprezy odpowiada za bezpieczeństwo na niej
odpowiedz cytujktoś postulował dożynanie watahy
odpowiedz cytujmoherze i ubeku xyz nie ciesz się, odpowiesz za to
odpowiedz cytujAtak, morderstwo.Nieważne, czy miał zaburzenia psychiczne, czy nie.Napadał na banki, bo potrzebował pieniędzy na życie, jak sam stwierdził, bo innego zdobycia pieniędzy, nie znał.Polityka pisuarów, wychowuje takie typy. Same wpisy Pawłowicz, chwalące takie czyny to popis prymitywizmu i zbydlęcenia.Ta pierdolnięta babsztyl, nadal jest hołubiona przez, partię kłamstwa i nienawiści. Stara krowa, obraża wzystkich porządnych ludzi.
odpowiedz cytujmoherze i ubeku xyz nie ciesz się, odpowiesz za to
odpowiedz cytuja gdzie trolu ja się tym cieszę? nawet uważam że za niedopilnowanie prawidłowej organizacji imprezy powinien ktoś beknąć w mswia , za to że zapewne niw widzieli omijania prawa przez Owsiaka, czyli totalną olewkę prawa o zgromadzeniach
Masz wyrażne skłonności do bronienia szamtławych osób , które głośno krzyczą, bo nic nie mają do zaoferowania.Pawłowicz , głośno krzyczy, a ty z nią.
odpowiedz cytujPytanie? Wiesz dlaczego dzwon głośno dzwoni?
Bo w środku - pusty.
oczywiście nie ma dzbana nad ciebie bo przypieprzyłaś się do niewinnej kobiety gdy winę ponoszą organizatorzy czyli Owsiak i sam poszkodowany bo godził się na łamanie prawa
odpowiedz cytujRed 500 to już tak zidiociałeś, że bierzesz mnie za kobietę.Srałeś w pieluch , kiedy ja walczyłem z komuną. Taki szczyl - nie zna historii swojego miasta i kraju.Szerzy tylko dezinformację i nienawiść.
odpowiedz cytujpewnie składek nie płaciłeś
odpowiedz cytuj